Итапласт ООД

Благодарение на над 20 годишния си опит в производството на многослойни фолиа, ние от ИТАПЛАСТ ООД можем да отговорим качествено на нуждите на Вашата дейност. Предлагаме богата гама от консумативи и опаковки, необходими в пакетажния процес.

Основно приложение на нашите изделия е опаковането на хранителни и нехранителни продукти чрез вакуумиране. Опаковките ни са с отлични прозрачност, разтегливост и бариерни свойства. Използваме само най-добри материали и консумативи, за да предложим високо качество на разумни цени.

История на компанията

1995

През 1995 г. започва историята на ИТАПЛАСТ като производител на полиетиленово фолио LDPE с общо приложение.
2000

През 2000 г. разработихме собствена екструзия на бариерно комбинирано фолио PE -PA. Основно приложение на това фолио е опаковането на хранителни продукти чрез вакуумиране. Опаковката е с отлични прозрачност, якост на опън и бариерни свойства. Използваме само най-добрите материали и компоненти на пазара
2010

През 2010 г. добавихме още 3 инсталации за производство на многослойни бариерни фолиа, като по този начин успяхме да покрием от най-малките до най-големите използвани размери от клиентите ни.
2016

През 2016 г. пуснахме в експлоатация екструдерна линия за производство на двуцветен полиетилен, т.н. би-колор, подходящ за изработката на всякакви куриерски опаковки.

През последните 20 години фирмата не спира да разширява производствения си капацитет като добавя няколко автомата за производство на вакуум пликове, разделителни листове, калибровани ролки за вакуум машини и други изделия с широко приложение в хранително-вкусовата промишленост и индустрия.

bg_BGBulgarian